John en Naomi uit Zwolle met verzameling (spel-)computers te zien in Verzamelkoorts - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

John en Naomi uit Zwolle met verzameling (spel-)computers te zien in Verzamelkoorts

Zwolle – John en Naomi uit Zwolle zijn met hun verzameling (spel-)computers te zien in het SBS6-programma Verzamelkoorts! Kim-Lian van der Meij zocht het verzamelaarskoppel thuis op en ging met hen in gesprek over hun drijfveren en het verhaal achter deze bijzondere verzameling. Maandagavond 3 juni is de ontmoeting tussen Kim-Lian en verzamelaars John en Naomi te zien in een gloednieuwe aflevering Verzamelkoorts! bij SBS6.

John (64) en zijn vrouw Naomi (45) uit Zwolle vonden het een mooie ervaring om aan het programma mee te werken en kijken ernaar uit om hun verzameling 3 juni met de rest van Nederland te delen: “We zijn in 1998 begonnen met onze verzameling (spel-)computers. Inmiddels bezitten we de grootste verzameling van Nederland en misschien zelfs van Europa! We zijn nog lang niet klaar met verzamelen en zijn altijd op zoek naar mooie uitbreidingsmogelijkheden. Voorlopig hebben we in ieder geval een eigen museum dat voor iedereen toegankelijk is.”

Verzamelkoorts!
In een nieuw seizoen van Verzamelkoorts! gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Op maandagavond 3 juni is het de beurt aan John en Naomi uit Zwolle en nog vier andere Nederlandse verzamelaars. Ook is in deze aflevering Mari van de Ven te zien met zijn sneakerverzameling.

BankGiro Loterij partner Verzamelkoorts!
Verzamelkoorts! wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Met het programma Verzamelkoorts! wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

Verzamelkoorts! wordt geproduceerd door Talpa Producties en is tot en met maandag 3 juni wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Artikel delen: