Diverse werkzaamheden aan de weg

Diverse werkzaamheden aan de weg

Zwolle – In de maanden mei en juni vinden er diverse werkzaamheden aan de weg plaats. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer.

Fietspad Weidesteenlaan en Loggerweg
De asfalteringswerkzaamheden aan het fietspad Weidesteenlaan zijn al gestart. Ze duren tot 7 juni. De weg is gestremd. Op dit moment wordt gewerkt aan de zijde sportpark; aansluitend vanaf 23 mei aan de andere zijde: Loggerweg. Fietsers worden via de overzijde omgeleid. Gemotoriseerd verkeer op de rijbaan wordt verzocht hiermee rekening te houden. Verkeer bestemming Loggerweg wordt gedurende de periode 27 mei – 8 juni omgeleid via Boeierweg – Schoenerweg.

Vrouwenlaan
Van 27 tot en met 29 mei  worden er asfalterings- en herstelwerkzaamheden van de rioolput aan Vrouwenlaan uitgevoerd. De werkzaamheden vinden plaats ter hoogte van huisnummer 14, in de bocht. De weg is hier gestremd, gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via Grenslaan. Stadslijn 8 volgt ook deze omleidingsroute.

Parallelweg Heinoseweg
Van 27 tot en met 29 mei 2019 worden er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd op de parallelweg van de Heinoseweg. Voornamelijk fietsverkeer maakt gebruik van deze weg. De werkzaamheden vinden plaats tussen Wythemerplas en Wythmen ter hoogte van Oude Weg. Fietsers worden omgeleid via de tunnel onder Heinoseweg – Oude Weg – Kanaalweg – Nieuwe Wetering – Oldeneelallee.

Rijnlaan
Op  woensda 5 juni en donderdag 6 juni vinden tussen 23.00 uur en 06.00 uur op de Rijnlaan onderhoudswerkzaamheden plaats. Er wordt gewerkt tussen Zwartewaterallee en rotonde Eemlaan/winkelcentrum De Dobbe. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan van de Rijnlaan volledig afgesloten voor alle verkeer. Omleidingen worden aagegeven met gele borden.

Belvédèrelaan
Op woensdag 5 juni en donderdag 6 juni vinden onderhoudswerkzaamheden aan de Belvédèrelaan plaats. Gewerkt wordt tussen de Frankhuizerallee en Havezathenallee tussen tussen 19.00 uur en 06.00 uur ‘s nachts. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan van de Belvederelaan in beide richtingen volledig afgesloten voor alle verkeer. Omleidingen worden aagegeven met gele borden.

Ceintuurbaan
Van donderdag 6 juni tot zaterdag 8 juni vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Ceintuurbaan. De werkzaamheden vinden ‘s nachts plaats van 19.00 uur tot 06.00 uur. Gewerkt wordt vanaf de Tesselschadestraat tot voorbij de kruising Leo Majorlaan, in de richting van Heino/Raalte. De tegengestelde rijrichting, Heino richting Zwolle blijft gewoon bereikbaar. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan van de Ceintuurbaan en zijn de kruisingen met de Tesselschadestraat en Leo Majorlaan afgesloten voor alle verkeer. Voor de bereikbaarheid Oosterenk worden de kruispunten niet gelijktijdig afgesloten. Omleidingen worden aagegeven met gele borden.

De Dr van Heesweg, de eerste hulp/spoedeisende hulp en huisartsenpost bij Isala blijven bereikbaar via de Leo Majorlaan/Dr Spanjaardweg, of de kruising Tesselschadestraat. Hulpdiensten met spoed gaan via een apart ingestelde calamiteitenroute over het PEC terrein. Voor juiste begeleiding zullen verkeersregelaars worden ingezet.

Artikel delen: