Opgezwolle bij afscheidswedstrijd Jaap Stam

De organisatie van de afscheidswedstrijd van Jaap Stam heeft 3 grote en sterk verschillende muzikale acts vastgelegd die hun bereidwillige medewerking zullen verlenen aan het afscheid van Jaap Stam op zaterdag 26 juli a.s. in Zwolle.

Achtereenvolgens zullen DJ Quintin, Opgezwolle en Thomas Berge zorgdragen voor de muzikale invulling vanaf het moment dat het stadion om 18.30 uur open gaat tot aan het begin van de wedstrijd om 20.30 uur. Er zijn nog enkele toegangskaarten verkrijgbaar. Deze zijn alleen nog voor de Noordtribune en uitsluitend verkrijgbaar via internet: www.fczwolle.nl/jaapstam.

De uit Zwolle afkomstige DJ Quintin draaide zijn house muziek al eens voor 14.000 toeschouwers in het voorprogramma van DJ Tiësto en zal nadat hij al eerder optrad op bekende festivals als Trance Energy, Mystery Land, Innercity en Sensation aankomende zomer zijn debuut maken op het bekende festival Dance Valley. Maar buiten dat is DJ Quintin er trots op dat hij zijn medewerking mag geven aan het afscheid van de voetballer Jaap Stam

De mannen van Opgezwolle wonnen in 2007 niet voor niets de Zilveren Harp. Al vele uitverkochte zalen zoals Paradiso en Hedon alsmede grote festivals als Pinkpop en Lowlands werden door dit hiphop trio plat gespeeld met muziek en teksten over onder andere het leven in hun stad Zwolle. Het is dan ook niet voor niks dat vooral dankzij Opgezwolle de stad Zwolle wordt gezien als dè hiphop hoofdstad van Nederland. Opgezwolle bestaande uit Sticks, Rico en de nieuwe D.J. A.R.T. zien het als een grote eer dat zij in hun eigen stad en in het nieuwe stadion voor Jaap Stam en zijn publiek mogen spelen.

Tenslotte zal Thomas Berge een optreden verzorgen bij het afscheid van Jaap. De pas 18-jarige Berge heeft al een hele carrière achter zich liggen. Hij begon op 11-jarige leeftijd in een kinderkoor en heeft zich in die zeven jaar die daarop volgde naar de top van Nederland gezongen. Hij is ongekend populair bij jong en oud en wordt beschouwd als één van de grootste Nederlandstalige artiesten van dit moment. Als jongste Nederlandse artiest gaf hij onlangs twee uitverkochte live concerten in de Heineken Music Hall. De organisatie van de wedstrijd is dan ook zeer verheugd dat Thomas ruimte heeft gemaakt voor dit evenement om op zaterdag 26 juli a.s. aan het publiek in Zwolle van zich te laten horen.

 

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Zal z’n strotje nog wel niet toe laten dan want ik meen in eerdere berichtgeving gelezen te hebben dat jan en jaap vrienden zijn


    Maak melding

Reageer