Nordic Walking op sportpark De Pelikaan

In een sessie van 6 achtereenvolgende vrijdagochtenden te beginnen vrijdag 11 april a.s. worden er kennismakingslessen Nordic Walking georganiseerd op sportpark De Pelikaan. Deze lessen staan onder deskundige begeleiding van een professionele en gediplomeerde instructeur. 

De instructeur is voormalig Nederlands Kampioen Triatlon André Boshoeve. De lessen zijn bedoeld ter kennismaking met deze nieuwe sport op De Pelikaan en zijn het gevolg van de proeftuin Nieuwe Sportmogelijkheden van het NOC*NSF. De lessen starten om respectievelijk 9.00 uur, 11.00 uur en 13.00 uur. De sessies duren anderhalf uur in groepen van maximaal acht personen. U dient zich een kwartier voor aanvang te melden. Er wordt gewandeld in het mooie bosgebied in en rondom sportpark De Pelikaan en de ontvangst vindt plaats in het clubhuis van korfbalvereniging Oranje Zwart aan de Haersterveerweg.

U kunt via email of telefonisch uw aanmelding doen. Geef bij uw aanmelding door voor welke starttijd u wilt gaan. Aanmelden kan via telefoonnummer 06-34143780 of via emailadres verenigingsmanager@pelikaan-zwolle.nl.

De kosten voor dit arrangement bedragen normaal gesproken 80 euro p.p. inclusief gebruik van materiaal en koffie/thee. In het kader van de start van dit vernieuwende sportaanbod is een korting van 50% van toepassing. Dat wil zeggen dat voor dit arrangement het speciale tarief van 40 euro geldt.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer