Gezellige drukte tijdens succesvolle start kaartverkoop Zwolse theaters

Zwolle – Zaterdag startte de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van Zwolse theaters. De eerste bezoekers stonden al voor 7 uur in de rij. Er waren verschillende ‘wachtverzachters’  bedacht: om half negen kon het vroege publiek bijvoorbeeld al mee met een rondleiding achter de schermen van Schouwburg Odeon. De medewerkers van Zwolse theaters vertelden over hun werk en tipten voorstellingen als bijvoorbeeld Annie, voorstellingen van De Nederlandse Reisopera, Club Guy & Roni en Othello van Het Nationale Theater. Rob Zuidema (directeur Zwolse theaters) opende de kaartverkoop stipt om 10u. 

Ook dit jaar zijn er weer meer kaarten verkocht ten opzichte van vorig jaar: via de website werden de meeste kaarten verkocht. De voorstellingen van De Lama’s, Theo Maassen, Danny Vera, Daniel Arends en Her Majesty veroorzaakten een run op de kassa. Ook zijn er voorstellingen reeds uitverkocht, zoals Peter Pannekoek en Ilse de Lange.

Dat de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen van start is gegaan betekent niet dat het de komende periode rustig is bij Zwolse theaters. De komende weken zijn er volop voorstellingen te zien, zoals De Verleiders, Opera Zuid en Best of Broadway.

Artikel delen: