Het ouderwetse vinyl is weer helemaal terug

Het ouderwetse vinyl is weer helemaal terug

Zwolle – Een comeback waar menig artiest jaloers op is. Sla je slag op Hemelvaartsdag 30 mei op de Platenbeurs Zwolle. Het Grote Kerkplein wordt voor 1 dag omgebouwd tot een enorme platenwinkel.

Op het plein zullen de betere standhouders uit Nederland, Duitsland, Belgie en Engeland aanwezig zijn. Ruim 35 kramen met verschillende PlatenBazen zullen muziekliefhebbers uit het heel Nederland trekken, waaronder gespecialiseerde stands-in gebruikt en nieuw vinyl, singles, lp-hoezen, vinylbenodigdheden, vinyltassen, muziekshirts en zelfs cassettebandjes. Alle soorten muziekgenres zullen aanwezig zijn. Van Pop tot Punk, van Hollands tot Heavy Metal.

Voor een zacht prijsje schaf je al fijne LP’s aan zodat je weer ouderwets kan genieten van muziek. De platenbakken gaan om 10:00 uur open en om 17:00 uur worden de laatste lp’s van eigenaar gewisseld. Platenbeurs Zwolle behoort tot de Platenbeurzen met Passie.

Dit is een groep PlatenBazen uit diverse delen van Europa die samen de mooiste platenbeurzen vormen. Enthousiast en gedreven en altijd op zoek naar de mooiste parels op lp, single en cd.

Info: Variaworld, www.variaworld.nl

Artikel delen: