Trend Event!

Wie gek is op mode en uiterlijke verzorging en zin heeft aan een geweldig avondje uit, gaat op dinsdag 8 april naar Landstede Trend Event. Eerstejaars studenten Mooi & Mode verzorgen een inspirerende, wervelende show!

Trend Event biedt een wereld vol inspiratie op het gebied van kleding, visagie en hairstyling. De show wordt verzorgd door tweehonderd eerstejaars studenten van de opleidingen Mode, Parfumerie, Schoonheidsspecialist en Kapper van het Landschap Mooi & Mode van Landstede. Zij zorgen voor spannende combinaties met als thema ‘This is me’. Hierin nemen kleuranalyse en lichaamsvormen een belangrijke plaats in. Een sfeervolle lichtshow en bijpassende muziek in een imposante theaterzaal maken het geheel helemaal af.

Het spetterende Trend Event is er voor vakmensen die op zoek zijn naar nieuw talent, voor jongeren die zich oriënteren op een carrière in uiterlijke verzorging en voor iedereen die gewoon inspiratie wil opdoen. Maar het Trend Event is niet alleen voor hen een geweldige belevenis: ook voor de studenten zelf is dit het geval. De show is voor hen de afronding van een periode van

keihard werken. Op deze avond zetten zij de puntjes op de ‘i’ en ieder jaar staan ze weer versteld van hun eigen prestatie. Zodra het doek opengaat, laten zij hun talent zien. Trend Event is een belevenis voor iedereen!Dinsdag 8 april is het Stadstheater De Spiegel in Zwolle vanaf 19.30 uur the place to be.

Entreekaarten: € 7,50 bij aanvang van de show aan de kassa

Voorverkoop: via de Landstede Infoshop: 0800-0245666

Reserveren: maandag t/m donderdag via 088-850 8310.

Artikel delen:

Reageer