Stepteam Zwolle van start

Stepteam Zwolle gaat maandagavond 31 maart 2008 voor het eerst van start! De verzamellokatie is de Parkeerplaats bij de Atlethiekbaan in Zwolle aan de Luttekeweg. Ze vertrekken om 19.00 uur voor het eerste steptochtje.

De eerste 2 maanden kunnen mensen kostenloos mee steppen met de groep om zo kennis te maken en het steppen in groepsverband uit te proberen. Email: naf@autoped.nl  vooraf als u komt meesteppen vanavond en vermeld of u zelf een step meebrengt of niet. (0653869770). Het stepteam is een onderdeel van Stepvereniging West Overijssel, dat heeft als voordeel dat u ook kunt deelnemen aan de overige trainingen in de Kop van Overijssel binnen deze vereniging.

Een stepper gebruikt veel spiergroepen en verbruikt best veel energie. Dat maakt steppen ontzettend breed. In vergelijking met fietsen bent u veel actiever aan het bewegen en verbruikt u meer calorieën. Steppen is niet zwaar belastend is voor uw spieren en gewrichten. Mede hierdoor is het een ideaal trainingsmiddel voor alle leeftijden en elk sporters niveau!

Artikel delen:

Reageer