Uitbreiding Landstede BSO de Vlieger II

Landstede Kinderopvang breidt uit aan de Ingelandenhof, bij de Vlieger II. Er zijn 70 kindplaatsen beschikbaar voor de buitenschoolse opvang (BSO) in plaats van 40. Daarvoor zijn nieuwe ruimtes ingericht en zijn er nieuwe materialen aangeschaft.

Inspiratiebron bij Landstede Kinderopvang is Reggio Emilia, een pedagogisch concept, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de individuele ontplooiing van het kind in brede zin. Daarbij wordt uitgegaan van wie kinderen zijn en wat ze kunnen in plaats van wat ze nog niet zijn en nog niet kunnen. De buitenschoolse opvang biedt kinderen alle mogelijkheden een leuke tijd te hebben. Er is ruimte en tijd om te sporten, te knutselen of gewoon even rustig bij te komen.

Bij Landstede Buitenschoolse Opvang is het uitgangspunt invulling te geven aan de vrije tijd van de kinderen. Daarom wordt de opvang zoveel mogelijk in een huiselijke sfeer verzorgd. Elk kind krijgt de aandacht die het nodig heeft na school. Sommige kinderen zitten lekker te lezen, anderen vertellen hun verhaal, luisteren naar muziek of gaan spelen.

De kinderen worden bij de Buitenschoolse Opvang begeleid door een professioneel team van pedagogisch medewerkers. Daarnaast wordt samengewerkt met studenten van Landstede Beroepsopleidingen, zoals Sport & Bewegen en Vormgeving & Entertainment.

Kijk voor meer informatie op www.landstede.nl/kinderopvang

Artikel delen:

Reageer