Pop & Rockkoor Zwolle zoekt mannen

A.s. dinsdag, 8 april, houdt het Pop & Rockkoor Zwolle een speciale mannen-inloopavond. Tijdens de startworkshop in september waren veel enthousiaste mannen aanwezig. Omdat dit in verhouding tot de rest van de deelnemers toch erg weinig was, haakten velen af. Regelmatig is er belangstelling van een man die een kijkje komt nemen tijdens een oefenavond, maar tot nu toe hebben maar een paar het aangedurfd de eerste stap te zetten.

Het Popkoor is ervan overtuigd dat als er één man over de dam is, er meer volgen. Bovendien is veel van het repertoire van het Pop & Rockkoor gebaseerd op een vette bodem van mannenstemmen. Dus mannen, trekt uw stoute schoenen aan en ga van dit koor eens een echte popgroep met ballen maken! Je bent van harte welkom tijdens de komende oefenavond in de de Zamenhof aan de Burg Drijbersingel. Ook nieuwe meiden zijn natuurlijk altijd welkom.

Aanvang 20.00 uur.

Voor meer informatie: www.poprockkoor.nl
0341 – 432.002
0615 – 567373

Artikel delen:
Reacties 5
  1. antwoord
    als je dan op wilt vallen door zo een bericht te sturen, kun je beter op de peperbus gaan staan schreeuwen dan een berichtje schrijven(ieder zijn eigen hobby)


    ⚠️ Meld

Reageer