Verkeersmaatregelen Zwolle rondom de Omloop van de IJsseldelta

Zwolle – Op zaterdag 8 juni vindt het wielerevenement “Omloop van de IJsseldelta” plaats.
Om dit evenement in goede banen te leiden zijn verkeersmaatregelen noodzakelijk. De maatregelen zijn tussen 12.00 en 18.00 uur van kracht en hebben betrekking op de Ceintuurbaan ter hoogte van Isala.

De verkeersmaatregelen voor automobilisten worden gedurende het wielerevenement aangegeven met verkeersborden.

Neutrale start
De wielerploeg, bestaande uit allemaal dames, verzamelen zich om 11.00 uur op het Grote Kerkplein. Ze starten om 12.00 uur. Het betreft een neutrale start. De wielerploeg rijdt via Praubstraat – Blijmarkt – Luttekestraat – Nieuwe Havenbrug – Emmawijk – Willemskade – Rieteweg – Blaloweg naar de Hasselterweg.

Officiële start
Ter hoogte van de Blaloweg op de Hasselterweg vindt om circa 12.05 uur de officiële start plaats. De ploeg gaat via de N331 verder over regionale wegen om uiteindelijk weer terug te komen in Zwolle via de Spoolderbergweg. Vandaaruit gaat de ploeg via de IJsselallee – Oldeneelallee naar de finish-locatie aan de Ceintuurbaan. De wielerploeg wordt de gehele tijd begeleid. Verkeer op de route ondervindt een kort moment van oponthoud.

Finish
De finish aan de Ceintuurbaan, tussen de Dokter Spanjaardweg en de Dokter Van Heesweg, is recht voor Isala. De verwachte aankomsttijd is tussen 15.30 en 16.00 uur. Op het moment dat de wielrenners de finish bereiken wordt het verkeer in de omgeving voor korte duur opgehouden. Op de kruisingen met Ceintuurbaan zijn verkeersregelaars aanwezig.

Ceintuurbaan en omgeving
Tussen 12.00 en 18.00 uur is de Ceintuurbaan ter hoogte van Isala afgesloten. Het betreft het gedeelte tussen Dokter Spanjaardweg en Dokter van Heesweg en op de rijrichting naar de A28. Verkeer wordt omgeleid via de IJsselallee. Verkeer komend vanaf de A28 – Zwartewaterallee op de rijrichting naar de N35 behoudt doorgang over de Ceintuurbaan. Op het moment van finish is er een moment van oponthoud. Er zijn verkeersregelaars aanwezig

Verkeer komend vanuit de zuidelijke rijrichting met bestemming Isala wordt op de Oldeneelallee met borden via Marsweg, Leo Majorlaan – Dokter Spanjaardweg geleid naar Isala.

Zie ook
www.omloopvandeijsseldelta.nl
www.zwolle.nl/bereikbaarheid

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)