Wouter Hamel komt naar Zwolle

Vrijdag 11 april staat Wouter Hamel in Hedon. De Zilveren harp winnaar (2008) flirt met jazz en pop, maar hem vastpinnen op één specifieke stijl is haast niet te doen. Energiek en fris dat kan je wel met zekerheid zeggen. Sommigen noemen hem zelfs de Nederlandse Jamie Cullum en we weten allemaal wat er van hem is terecht gekomen…

Tijdens de Serious Request actie op 3FM was het Willem Alexander (jaja, ZKH zelve) die een nummer van hem aanvroeg in ruil voor een ongetwijfeld niet misse donatie. Wouter Hamel kreeg de eer en wij vinden het een teken aan de wand: Wouter is on a role! Kijkend naar zijn tourschema is dat te merken ook. Hij speelt menig club plat, maar met hetzelfde gemak ook het North Sea Jazz Festival en van radio en tv is hij ook niet weg te slaan. Reden te meer om Wouter Hamel gewoon zelf te komen bewonderen!

De ritmische zangeres en percussionist Mia Silva (zusje van Lucia Silvas) staat in het voorprogramma. Haar stijl is te omschrijven als een collectie van mooie jazz en folk-achtige muziek met een lichtvoetig karakter. Sommige zouden Mia omschrijven als een kruising tussen Eva Cassidy en Jack Johnson.

WOUTER HAMEL / MIA SILVAS

Wanneer                    : vrijdag 11 april

Open                          : 20:00 uur

Aanvang                     : 21:00 uur

Entree                         : €8,50 (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato Zwolle en VVV Zwolle en ’s avonds aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:

Reageer