Spetterend lustrum voor ‘Take Five’

Dinsdagavond lieten 110 derdejaarsleerlingen van de Dramastroom van SG Van der Capellen voor de vijfde keer hun spel-, zang- en danstalenten zien in de megamusicalvoorstelling ‘Take Five’. De grote zaal van theater De Spiegel was nagenoeg vol.


I hope to get uit A Chorus Line…

Nadat de rolverdeling bekend was konden half november 2007 de repetities beginnen. Vijf klassen elk hun eigen musical, en daarnaast 3 elementen met alle 110 leerlingen samen. Eén lesuur zang en twee lesuren spel en dans in de week. En voor de hoofdrolspelers ook heel wat pauze-uren. Het resultaat mocht er zijn! Deze jubileumvoorstelling is een verrassende en afwisselende mix van verkorte musicals en musicalfragmenten uit A Chorus Line, West Side Story, Hair, Miss Saigon, Saturday Night Fever en Aïda. Begeleid door een live-band werden er 19 nummers gezongen, waarvan er bij 16 ook gedanst werd. Meer dan 500 kostuums en een multifunctioneel decor maakten het geheel tot een adembenemend schouwspel. Tijdens de avondvoorstelling werd er met een reünieblokje teruggeblikt op de zeer succesvolle voorstellingen van de afgelopen 4 jaar. Het slotlied en de finale van ‘Take Five’ bestond uit het lied Brand New Day uit The Wiz of Oz. Woensdag is er nog een kans om de megamusical te zien!


Hair


The Sharks uit West Side Story…


The Jets uit West Side Story…

Artikel delen:
Reacties 7
 1. TAke five
  Het was echt zo leuk vind het heel erg jammer dat eht afgelopen is!
  Iedereen heeft het ehct heel goed gedaan 🙂 😀


  Maak melding

 2. Take Five super!!
  Echt super goed gedaan!! Vond het heel leuk om mee te werken en jullie waren ook een zeer leuke groep. Jammer dat het afgelopen is, had graag nog een paar keer met jullie gewerkt. 😀


  Maak melding

Reageer