Alain Clark in uitverkocht Hedon

Alain Clark is echt, puur en recht vanuit het hart! Hij is een veelbelovend multitalent die je live gezien moet hebben. Gelukkigen die een kaartje gekocht hebben, zijn verzekerd van een grandioze avond, zaterdag 12 april in Hedon. Mensen die graag heen gewild hadden maar geen kaartje meer konden kopen, kunnen natuurlijk altijd naar het bevrijdingsfestival Overijssel (5 mei) gaan. Daar zal Alain Clark het Hedon-Plato podium openen om 12:30 uur.

Na een Nederlandstalig muzikaal avontuur volgt een korte afwezigheid, maar in 2007 maakt Alain een sterke comeback met de beste songs en krachtigste plaat die hij ooit heeft gemaakt. Live It Out is een puur soulalbum en verteld over liefdes, opofferingen, de ware vader-zoon relatie en over de oppervlakkigheid van de muziekindustrie.

De single ‘This aint gonna work’ is een hit en al snel volgt het bijzondere Father and Friend, een duet dat hij schreef en opnam met vader Dane Clark. Voor ‘Live It Out’ krijgt Clark een Originele Rembrandt 2007, uitgereikt door Stichting Nederlandse Muziek. Hij ontvangt ook de Megaward, de gecombineerde publieksprijs van 3FM en de Megacharts.

Live It Out is opgenomen in Los Angeles, waar hij als 19 jarige zijn eerste stappen zet in de muziekindustrie. Hij werkt hier samen met de beroemde drummer Steve Gadd, bekend door zijn werk met Steely Dan, Paul Simon en James Taylor, waardoor het album een absolute meerwaarde heeft gekregen.

Artikel delen:

Reageer