Start verkoop woningen Muziekwijk Holtenbroek

Zaterdag 12 april van 12.00 tot 15.00 uur vindt op de hoek van de Klooienberglaan/Obrechtstraat in Holtenbroek de start van de verkoop plaats van appartementengebouw Stradivarius en eengezinswoningen Amati.


Amati

Stradivarius bestaat uit 24 luxe appartementen van ongeveer 120 m2 (vanaf € 240.000,- v.o.n.) en twee riante penthouses van ongeveer 175 tot 190 m2 (vanaf € 455.000,- v.o.n.) en wordt gebouwd aan de Klooienberglaan. Amati komt aan de Obrechtstraat en omvat zeven grote eengezinswoningen van ongeveer 150 m2 met een tuin van ongeveer 20 meter diep (vanaf € 273.000,- v.o.n.). Tijdens de start van de verkoop is een tent opgesteld waar geinteresseerden de brochures en ander informatiemateriaal kunnen bekijken. De verkopende makelaars Van der Linden, Meeùs en Van Dorsten en de medewerkers van Projectteam Holtenbroek 1 zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Er is een hoogwerker aanwezig, zodat belangstellenden het riante uitzicht kunnen bekijken (alleen voor volwassenen).


Stradivarius

Alle genoemde prijzen worden nog definitief vastgesteld. De start van de bouw is in de zomer 2008. De woningen worden ontwikkeld door het Projectteam Holtenbroek 1 (een samenwerkingsverband van de woningcorporaties SWZ en deltaWonen).

Meer informatie op www.muziekwijk-zwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. breken ze fantasieloze vierkante flats af om er vierkante fantasieloze flats en huizen voor in de plaats te zetten…

  Ik hoop maar dat er iemand goed aan verdient heeft, is er iig iemand blij mee.


  Maak melding

 2. @ Zwollenaar helemaal met je eens, vind die Stradivarius ook niet lelijk. Mag ook wel hoger. Vrienden mogen toch niet in Holtenbronx komen 😉


  Maak melding

 3. Wat een gigantische veranderingen daar, de prachtige verhulststraat, het woonzorgcentrum, nieuwe winkelcentrum, de muziekwijk, appartementencomplex aiida, het deltion college en nou deze plannen. Echter, sociale armoede wordt niet opgelost maar alleen verplaatst naar bijv. delen van Zuid en Diezerpoort.


  Maak melding

Reageer