Schrijfmarathon Zwolse Bijbel op Hogeschool Viaa - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Schrijfmarathon Zwolse Bijbel op Hogeschool Viaa

Zwolle – De Zwollenaren nemen nu al twee maanden lang de Bijbel opnieuw onder handen: Alle inwoners van Zwolle kunnen in de Grote Kerk 2,5 maand lang meeschrijven aan de Zwolse bijbel. Stadspastor Mariska van Beusichem is de initiatiefneemster, zij wordt bijgestaan door Viaa-student en stagiair Peter de Graaf.

Op woensdag 12 juni van 10.30-15.00 uur komt het Bijbelboek Handelingen op tafel te liggen in de aula van de Hogeschool. Deze is klaar om overgeschreven te worden. Een volledig gedeelte overschrijven, ongeveer 300 woorden, kost ongeveer 20 minuten. Een klein stukje overschrijven kan ook, een ander schrijft dan verder waar de voorganger gebleven is.

Het unieke aan deze Zwolse Bijbel is dat er in de kantlijn ruimte is voor opmerkingen bij het eigen overgeschreven gedeelte. Hier is ruimte om iets te schrijven, te tekenen of bijvoorbeeld smileys te gebruiken. Zoals het er nu naar uitziet ligt er een volledig overgeschreven Zwolse Bijbel op 14 juni. U bent welkom om mee te schrijven op 12 juni in de aula van Hogeschool Viaa aan de Wethouder Alferinkweg 2.

Artikel delen: