25.000ste bezoeker voor Krabbé tentoonstelling

Sinds de officiële opening op zondag 10 februari jongstleden brachten zeer veel mensen een bezoek aan de expositie ‘Jeroen Krabbé – Schilder, een retrospectieve’, met de vrij reizen dag in het kader van de Boekenweek als absolute uitschieter. Donderdag 3 april wordt aan de Blijmarkt de 25.000e bezoeker verwacht.

Museum de Fundatie laat dit bijzondere feit niet zomaar voorbij gaan. Mede namens de Founders van de Fundatie , adviesbureau van Heijst &  partners, Rabobank IJsseldelta  en Waanders, Uitgevers, Drukkers, Boekverkopers, zal Ralph Keuning (directeur Museum de Fundatie) de 25.000e  bezoeker met een verrassing verwelkomen. Sinds het eind van 2007 steunen deze Founders het museum structureel en geven daarmee een forse impuls aan de verschillende tentoonstellingen en projecten die in het museum worden gerealiseerd.

Museum de Fundatie beheert een omvangrijke collectie beeldende kunst die zijn oorsprong vindt in de verzameling van de oud-directeur van Museum Boijmans van Beuningen Dirk Hannema en later belangrijke aanvullingen kende met ondermeer de kunstcollectie van de Provincie Overijssel. Museum de Fundatie heeft twee schitterende locaties: Kasteel Het Nijenhuis bij Heino en het Paleis a/d Blijmarkt in Zwolle.”

Jeroen Krabbé – Schilder, een retrospectieve is t/m zondag 1 juni te zien in het Paleis a/d Blijmarkt in Zwolle. Dinsdag t/m zondag, 11.00-17.00 uur, ook geopend op Koninginnedag, Hemelvaartsdag, Bevrijdingsdag, 1e en 2e Pinkersterdag.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Mevrouw Marthy Veen uit Apeldoorn is donderdagmorgen door Museum de Fundatie in het zonnetje gezet. Zij had de eer de 25.000ste bezoeker van de Krabbé tentoonstelling te zijn. Ze vond het een hele leuke verrassing en was na afloop erg te spreken over de tentoonstelling en het museum in het algemeen.    Maak melding

Reageer