Bijzondere party avond bij McDonalds - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Bijzondere party avond bij McDonalds

Zwolle – Vrijdagavond beleefde ‘Jong Nederland’ een unieke feestelijke wereldprimeur: McDonald’s Nederland organiseerde in McDonald’s Zwolle-Noord eenmalig een bijzondere party avond: Club McDonald’s! Een feest dat exclusief toegankelijk was voor 16- en 17-jarigen.

Na the party was iedereen het erover eens dat het een waanzinnig tof clubfeest was in het voor één avond tot Club McDonald’s omgebouwde restaurant in Zwolle-Noord. DJ acts Kris Kross Amsterdam, Mesto en Robbie Mendez, maakten er een mega clubfeest van. Alle bezoekers vonden dat het een topavond was geweest, met geweldige muziek waarop non-stop werd gedanst: “Wow! Wat een toffe party!” “Jammer dat het eenmalig was!”

“Het was zó leuk om te zien hoe deze groep jongeren genoot van de allereerste Club McDonald’s. Precies wat we hadden gehoopt. Heel tof om te zien dat het ook zo uitpakt”, was de blije reactie van Annemarie Swijtink, Director Marketing van McDonald’s Nederland. “Want we wilden juist de 16- en 17-jarigen, voor wie het uitgaan lastig is omdat ze nog geen 18 zijn, voor één keer trakteren op een échte clubavond. We kennen deze groep jongeren goed, want ze komen al vaak bij ons samen in onze restaurants.”

Sjoerd-Jan Feenstra, Franchisenemer McDonald’s Zwolle-Noord, zag zijn restaurant binnen een dag omgebouwd worden tot een sfeervolle Club McDonald’s. “Die transformatie was al heel bijzonder om te zien. Maar ik wist helemaal niet wat me overkwam toen de party begon en ik al die blije jonge gezichten zag. Vanaf dat moment – want ik vond het vooraf toch wel spannend – wist ik het zeker: dit wordt een avond om nooit te vergeten. En dat werd het ook!”

De organisatie van Club McDonald’s was in handen van Spinnin’ Records, één van de grootste ondernemingen in de dance-, house- en trancemuziek. Spinnin’ Records stond garant voor een onvergetelijke muzikale en entertainende avond in Club McDonald’s.

Artikel delen: