Judas Priest naar IJsselhallen in Zwolle

Judas Priest staat, evanals special guests Cavalera Conspiracy, Iced Earth en Airbourne, op zondag 22 juni 2008 op de bühne in de IJsselhallen in Zwolle.

Hiermee staat er voor deze vier bands een perfect optreden op de agenda als vervanging voor hun show op het afgelaste Fields of Rock. En omdat er  op 22 juni om 20.45 uur een kwartfinale wordt gespeeld tijdens het EK in Oostenrijk, zal het metalgeweld in Zwolle al vroeg in de middag losbarsten. De voorverkoop van de show van Judas Priest en special guests Cavalera Conspiracy, Iced Earth en Airbourne in de IJsselhallen Zwolle begint aanstaande zaterdag 5 april.

Compleet met zwart leer, stalen kettingen, stoere poses en ronkende motoren belichaamt Judas Priest als geen ander de muziekstroming heavy metal. Ruim drie decennia geleden stond de band met zijn combinatie van snelle riffs en gothische doemgeluiden dan ook aan de wieg van dit muzikale genre.

In Zwolle zullen de bandleden, inmiddels de 50 ruimschoots gepasseerd, bewijzen nog lang niet uitgespeeld te zijn. De heren van Cavalera Conspiracy laten op 22 juni in Zwolle zien dat de tragische broedertwist van Max en Iggor Cavalera na ruim tien jaar méér dan bijgelegd is.

Samen met Marc Rizzo van Soulfly en Joe Duplantier van Gojira beklimmen de Cavalera’s op 22 juni de bühne in Zwolle, waarop vóór hen Iced Earth uit Florida en het Australische Airbourne al stoom zullen afblazen. Iced Earth, al vijfentwintig jaar wars van alle nieuwe muzikale invloeden en óp en top heavy metal, en Airbourne met hun boogierock, denk aan AC/DC meets Rose Tattoo, zorgen samen met Cavalera Conspiracy en Judas Priest voor de optimale metalmatinee op zondag 22 juni in de IJsselhallen in Zwolle.

Kaartverkoop voor het concert van Judas Priest & Special Guests begint aanstaande zaterdag 5 april, via de grotere postkantoren, VVV’s en GWK’s, 0900-3001250 (45 ct.p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Judas Priest & special guests in Ijsselhallen Zwolle op www.judaspriest.com, www.ijsselhallen.nl en http://www.livenation.nl.nl

Artikel delen:

Reageer