Deltion Uitblinker 2008

Timko Ogink uit Heino is de Deltion Uitblinker van 2008 geworden. Uitblinkers zijn studenten die een topprestatie hebben geleverd in de laatste periode van hun opleiding. Woensdagavond presenteerde hij, tegen vier andere uitblinkers, zijn topprestatie.


Eigen foto

Timko is, naast zijn opleiding Vestigingsmanager Groothandel, zelfstandig ondernemer. Hij heeft een eigen bedrijf in luxe accessoires voor in de badkamer. Op zijn eigen gemaakte site Tokoshop kunnen klanten zijn producten bestellen.  Gisteren ontving hij uit handen van de jury een prijsbeker, een oorkonde en een laptop. 5 september gaat hij zijn titel verdedigen bij landelijke MBO Uitblinker in Amersfoort.

Spannend

De tweede prijs werd gewonnen door Tonny van de Berg uit Dronten. Hij ontwierp een zitmoment langs het Waterpad in Almelo. Tim Vogel uit Meppel kreeg de derde prijs, omdat hij, als projectleider van zijn groep, een 3D-game heeft ontwikkeld over de geschiedenis van Zwolle. De twee nominaties gingen naar Miriam Pachter uit Hardenberg en Menno Hulshof uit Dieren. Miriam is tijdens haar stage betrokken geweest bij een reddingsactie en Menno ontwierp de rouwzegel, een postzegel voor rouwkaarten.

Artikel delen:

Reageer