Politieberichten

In de nacht van woensdag op donderdag 3 april werd aan de Van Karnebeekstraat een 24-jarige man uit Vollenhove staande gehouden. Bij de ademanalyse op het bureau bleek hij onder invloed van alcohol te zijn. Hij blies 435 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van acht uren en een proces-verbaal voor rijden onder invloed.

Bij een winkel aan het Klein Grachtje werd op woensdag 2 april een 47-jarige man uit Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal. Hij had levensmiddelen weggenomen zonder te betalen. Hij werd met een dagvaarding huiswaarts gezonden.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Al zappend zag ik gister die Gordon-Poedel enorm lachen en stimuleren dat de jeugd om hem heen meer zoop als de ander. Met een blaastest probeerde hij de hoogste scoorder te krijgen. Tja…..


  ⚠️ Meld

 2. Gordon die met een blaastest de hoogste scoorder probeert te krijgen…? :'(

  Hmmzz… klinkt als echte smeerpijperij. 😮 😮 😮


  ⚠️ Meld

 3. Toch wil ik dat graag even relativeren Dick…

  Ik vind het namelijk twee op zichzelf staande dingen. Als ik samen met mijn vriendin naar een band ga kijken kan ik me een behoorlijk stuk in de kraag zuipen! Maaaaar: zij is dan degene die nuchter achter het stuur zit!
  Het feit dat jongeren/mensen veel drinken mag niet inhouden dat er ook meer mensen met drank op achter het stuur zitten!

  En ik weet natuurlijk ook wel, dat het niet gezond is alcohol te drinken, maar ik zie er de fun soms ook wel van in.

  Maar geef maar een seintje als ik je post verkeerd begrepen heb! 😉


  ⚠️ Meld

 4. Klopt Plantje zijn 2 verschillende dingen. Drink zelf ook bijzonder graag (en veel) als het ergens gezellig is. En geniet er enorm van.
  Maar deze jongere jongeren werden door die lach-poedel opgejut om meer als een ander te zuipen. Puur voor de competitie……en voor zijn kijkcijfers.


  ⚠️ Meld

Reageer