Jenaplanschool de Phoenix haalt € 1000 op voor stichting de Dierenambulance Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Jenaplanschool de Phoenix haalt € 1000 op voor stichting de Dierenambulance Zwolle

Zwolle – De Phoenix heeft vrijdag 7 juni tijdens het jaarlijkse Phoenixfeest €1000,- gedoneerd aan stichting Dierenambulance Zwolle. Tijdens het Phoenixfeest waren er verschillende spelletjes, springkussens, een stormbaan, paardrijden, een grote verloting en een heerlijk buffet met hapjes en drankjes. De ouders en kinderen konden doormiddel van een strippenkaart deelnemen aan de verschillende activiteiten. De opbrengst voor de Dierenambulance was uiteindelijk €1000,-. Een woord van dank is er voor alle sponsoren en vrijwilligers.

De Phoenix laat op deze wijze zien aandacht te hebben voor dieren in de omgeving. Een medewerker van de Dierenambulance heeft in de week voor het Phoenixfeest toelichting gegeven aan alle stamgroepen over de werkzaamheden. De kinderen waren erg onder de indruk van het goede werk wat de Dierenambulance doet.

Stichting Dierenambulance biedt hulp aan zieke en gewonde dieren. De stichting is een zelfstandig werkende organisatie die geen onderdeel is van een andere organisatie, zoals een dierenbescherming of dierenasiel. Kijk voor meer informatie op www.dierenambulancezwolle.nl

Artikel delen: