Pascalle van Gogh nieuwe kinderdirecteur Stadkamer - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Pascalle van Gogh nieuwe kinderdirecteur Stadkamer

Zwolle – Pascalle van Gogh is door wethouder Monique Schuttenbeld en directeur Astrid Vrolijk- de Mooij benoemd tot de nieuwe kinderdirecteur van Stadkamer. Onder toeziend oog van haar trotse klasgenoten heeft Pascalle op woensdag 12 juni haar handtekening gezet op de oorkonde en de sjerp in ontvangst genomen. Pascalle zal een jaar kinderdirecteur zijn.

Door haar enthousiaste sollicitatiefilmpje, mooie boekverslag en uitgebreide motivatie tijdens het sollicitatiegesprek werd er voor Pascalle gekozen. Pascalle: “Als je niet van lezen houdt, heb je gewoon het juiste boek nog niet gevonden. Ik wil graag kinderen helpen om het juiste boek te vinden”.

De kinderdirecteur heeft een leuk divers takenpakket. Van activiteiten verzinnen en meehelpen bij het uitvoeren ervan, voorlezen tot reviews schrijven over de nieuwste boeken, maar natuurlijk ook lekker veel lezen! Als dank krijgt de kinderdirecteur eeuwige roem en mag Pascalle 4 boeken uitkiezen bij Boekhandel Westerhof.

Wil jij op de hoogte blijven van de avonturen van kinderdirecteur Pascalle? Houd dan de website van Stadkamer goed in de gaten via www.stadkamer.nl/kinderdirecteur

Artikel delen: