IJsselhallen Zwolle in teken van 50-plussers

Van donderdag 3 tot en met zondag 6 april staat de IJsselhallen Zwolle in het teken van dé beurs voor actieve 50-plussers in Noord en Oost Nederland: MID lifestyle 2008. Vijf hallen met bijna 200 standhouders, met alles over het goede leven onder één dak: vakanties, fietsen, auto’s, oldtimers, meubels, woningen, keukens, koken, hobby’s, kunst, tuininrichting, musea, oldtimers, kleding, sieraden, antiek en nog veel meer!

MID lifestyle is een beurs om te ontdekken en te beleven, een lifestyle event. Tijdens MID lifestyle kunt u dagelijks genieten van live optredens, lezingen, workshops  en demonstraties op het podium. Zo verzorgen Ben Cramer, Dorine (X-Factor), het New Classic Quartet, Terug naar Toen en Sgt. Wilson’s Army Show spetterende optredens. Maar er wordt ook een lezing gegeven over de Chinese cultuur, historie en samenleving en een lezing over vermogensbesteding. Ook heeft u de mogelijkheid om met de beentjes van de vloer te gaan tijdens de diverse dansworkshops. Er is voor ieder wat wils!

Héél veel workshops en demonstraties

Tijdens MID lifestyle is héél veel te beleven. O.a. demonstraties honing maken, kaarsen maken en glaskralen branden. Maar u kunt zelf ook actief bezig zijn tijdens MID lifestyle. Door bijvoorbeeld fietsen te testen op het fietsparcours, te leren schilderen als een echte kunstenaar, tapas te bereiden,  mee te doen aan de dansclinics, een mooi bloemstuk te maken, uw lichaam te laten doormeten op stralingsbelastingen, een workshop bij te wonen over digitale fotografie en nog véél meer!

Ook kunnen de heren terecht in een echte mannen bar. Een potje darten of biljarten, rustig de krant lezen of even relaxen, dit alles behoort tot de mogelijkheden!

De voorverkoop van MID lifestyle is reeds gestart op www.topticketline.nl. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop voor euro 6,50 en bij de kassa voor euro 7,50.

De openingstijden MID lifestyle zijn:            

Vrijdag 4 april                :           10.00-21.00 uur

Zaterdag 5 april             :           10.00-17.00 uur

Zondag 6 april               :           10.00-17.00 uur

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.midlifestyle.nl of 0529-462332!

Artikel delen:

Reageer