Kamerleden op werkbezoek in regio

Op vrijdag 4 april brengen de Kamerleden Eddy van Hijum (CDA), Esmé Wiegman (ChristenUnie) en Sabine Uitslag (vanaf volgende week CDA-Kamerlid) een werkbezoek in Zwolle en Hardenberg. Om 10.00 uur worden zij ontvangen op Medisch Kleuter Dagverblijf Kindertjesweilanden van Trias Jeugdhulpverlening in Zwolle. Hier krijgen zij een rondleiding en gaan zij in gesprek met medewerkers over onder meer de toename van het aantal kinderen met gedragsstoornissen in het speciaal onderwijs en met een Wajong-uitkering.
 
Vanaf 14:00 uur zijn de Kamerleden te gast bij de woningcorporatie Beter Wonen Vechtdal in Hardenberg. Hier worden zij geïnformeerd over de ontwikkelingen op het gebied van wonen in de gemeente. Ook wordt het project Take Off bezocht, een huisvestings- en re-integratieproject voor zwerfjongeren. Bij dit bezoek zijn ook vertegenwoordigers van het Leger des Heils en de Federatie Opvang aanwezig. Tot slot wordt een bezoek gebracht aan de Buurtkamer en aan het nieuwbouwproject Bisschopshof.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Eddy van Hijum… was dat niet die walgelijke kwal (excuseer mij voor mijn ongenuanceerde uiting) die wil bezuinigen op de om/her/bijscholing van langdurig werklozen… in het kader van: ik heb mij niet verdiept in de situatie, maar dat zou wel eens geld kunnen besparen.


    ⚠️ Meld

Reageer