FC Zwolle met Jongsma naar Waalwijk

RKC Waalwijk is momenteel samen met FC Volendam koploper in de Jupiler League. De Brabanders ontvangen vrijdagavond in het eigen stadion FC Zwolle dat de voorgaande week voorlopig afhaakte in de strijd om de titel.


Jongsma voelde zich vrijdagavond al aardig thuis in Waalwijk

RKC Waalwijk bezet momenteel de tweede plaats in de Jupiler League. De ploeg van Zeljko Petrovic staat door een slechter doelsaldo achter de huidige koploper FC Volendam. FC Zwolle verloor in de voorgaande week van FC Volendam waardoor deze ploeg zich mag gaan richten op de Play-offs. De eerdere confrontatie tussen RKC Waalwijk en FC Zwolle eindigde onbeslist (0-0).

Het treffen is een zeer bijzondere voor Anton Jongsma. De middenvelder van FC Zwolle tekende een contract bij RKC Waalwijk waarvoor hij het komende seizoen uit zal gaan komen.

“Ze moeten weten dat ik mijn best doe voor FC Zwolle en dat ik wil winnen, als de trainer me tenminste opstelt. Maar ik hoop ook dat RKC Waalwijk promoveert”, aldus Jongsma tegenover het Brabants Dagblad.

Petrovic kan vanwege blessures geen beroep doen op Robert Fuchs, Ruud Berger, Hans Mulder en Benjamin de Ceulaer. Anthony Obodai is niet inzetbaar vanwege een schorsing.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer