Groep probeert Zwollenaren te beroven

Aan de Van der Capellenstraat waren vrijdagnacht 4 april even na middernacht twee jongens uit Zwolle (17 en 18 jaar) betrokken bij een poging tot beroving door een groep van circa tien personen.

De 17-jarige jongen werd bij zijn jas gepakt. Van hem werd geëist zijn geld en mobiele telefoon af te geven. De jongen wist zich los te rukken en te vluchten. Zijn 18-jarige vriend vluchtte ook en liet zijn fiets onafgesloten achter. Deze was later verdwenen. Er is aangifte gedaan. De politie onderzoekt de zaak.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Al vele malen heb ik hier gereageerd op incidenten die plaatsvinden in en om het winkelcentrum zwolle zuid ,als het geen vernielingen zijn dan worden er wel mensen lastig gevallen .Straks als het nieuwe winkelcentrum gereed is kunnen ze beter en nu al een vaste politiepost erbij zetten en niet zoals nu in de pol waar je terecht kun voor je verhaal op 2 uurtjes van de morgen .Er moet hier een permanente controle zijn als je het centrum netjes wil houden .En dan te bedenken dat enige tijd terug melden dat het hier veilig is volgens de wijkwethouder .Zou wel eens willen weten waar die dat weg heeft


    Maak melding

Reageer