O.B.S. De Werkschuit gaat terug in de tijd

Maandagmorgen rond 09.00 uur werden de kinderen van O.B.S. De Werkschuit aan de Rijnlaan in de Aa-landen”verrast” door vreemde geluiden van buiten. Alle acht groepen verzamelden zich snel op het plein. Op het dak van de school ontstond rook, waarna er vier personages uit verschillende tijdvakken uit de rookwolk op het dak verschenen. 

De personages werden door de school ontvangen en vertelden uit welke tijd ze komen en waarom ze hier in Zwolle zijn. Ze willen natuurlijk ook terug naar hun eigen tijd, maar… hoe gaan ze dat voor elkaar krijgen? 

Alle groepen werken de komende tijd aan een tentoonstelling over een bepaalde tijd. Aan bod komen o.a. de oertijd, de ijstijd, de middeleeuwen, tijd rond 1900 en de toekomst. Op donderdag 17 april is er van 18.00 uur tot 19.30 uur een tentoonstelling. Bezoekers komen dan door een Tijdmachine (gemaakt door kinderen uit de bovenbouw) binnen en zullen een reis door de tijd maken. Zo is te bewonderen waar de kinderen aan gewerkt hebben.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Wat een gave actie zeg!
    Ik zou het heel leuk hebben gevonden als ik nog op school zat en er ineens zoiets zou gebeuren! Volgens mij is de opzet geslaagd of niet?


    Maak melding

Reageer