Zaalvoetbaltoernooi voor supportersclub van PEC Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Zaalvoetbaltoernooi voor supportersclub van PEC Zwolle

Zwolle – Op zondag 23 juni a.s. organiseert de supportersclub PEC Zwolle voor al haar supporters in de WRZV hallen het grote supportersclub zaalvoetbaltoernooi.

Op dit toernooi strijden diverse teams, waaronder een samenstelling van oud-profs van FC en PEC Zwolle, bestaande uit leden van de supportersclub PEC Zwolle, supporters van FEU ZWOLLE, Hermanos 1 & 2, VANDA’S, Jonkies, FC IAN, JOET, HHZW, MANCAVE en vele andere fans van onze fantastische club PEC Zwolle, om de felbegeerde zaalvoetbaltitel van de supportersclub. Er wordt gespeeld met 10 teams, welke verdeeld over twee poules gaan uitmaken wie zich kwalificeren voor de halve finales en vervolgens de finale.

Het toernooi start om 14.30 uur en de finales staan gepland vanaf 17.00 uur. Het toernooi is gratis toegankelijk voor belangstellenden. De prijsuitreiking is na afloop van het toernooi en deze leuke en sportieve middag wordt als altijd gezellig afgesloten met een LIVE Nederlandstalige zanger en onder het genot van een “hapje en drankje” in het gezellige voetbal “Het Zwols Kwartiertien” van de WRZV hallen, Buitengasthuisstraat 8 in Zwolle.

Artikel delen: