Winters Zwolle zoekt zakelijk leider - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Winters Zwolle zoekt zakelijk leider

Zwolle – Het jaarlijkse evenement Winters Zwolle wordt dit jaar letterlijk en figuurlijk naar een hoger plan getild. Samenwerkingspartners HESZ/KHN, Zwollefond, Gemeente Zwolle en MarketingOost zijn daarom op zoek naar een zakelijk leider voor dit winterse event.

Zwolle heeft de ambitie uitgesproken om na Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven de 4e economische topregio van ons land te worden. Om dit te realiseren heeft Zwolle onder andere een aantrekkelijke evenementenagenda nodig, dat lef en uniciteit uitstraalt.

Vanuit de gemeente, MarketingOost, Zwollefonds en HESZ/KHN is de wens om van Winters Zwolle dan ook een zodanig groots evenement te maken dat het bijdraagt aan het imago van de stad en deze ook in de winter aantrekkelijk maakt. Zwolle Marketing/ MarketingOost heeft hiervoor een visie opgesteld, de kaders bepaald en het concept uitgedacht.

De komende jaren groeien we naar een groots en ambitieus Winters Zwolle. Dat is ook de wens van de gemeente Zwolle. Denk aan een glazen lift die de grote kerk ontstijgt, wandelingen op grote hoogte, en performing arts op topniveau. Een mooi vooruitzicht en ook veel mogelijkheden om het creatieve hart van Zwolle te benutten.

Winters Zwolle is op zoek naar een zakelijk leider met visie en groot organisatietalent. De nieuwe zakelijk leider moet weten hoe een grootst evenement wordt opgezet, hoe dit gecoördineerd moet worden én uitgevoerd. Een groot netwerk in de regio en contacten in de kunst-en cultuursector heeft een pré.

Nieuwsgierig naar de functie geworden? Bekijk deze dan via de website van MarketingOost: www.marketingoost.nl/nl/vacatures je kunt nog reageren tot 2 juli 2019!

Artikel delen: