Noah Dahlman blijft bij Landstede Basketbal

Noah Dahlman blijft bij Landstede Basketbal

Zwolle – Landstede Basketbal is er in geslaagd om Noah Dahlman langer aan zich te binden.

De 30-jarige Amerikaan speelt sinds de zomer van 2017 in Zwolse dienst en was het afgelopen seizoen van grote waarde in de kampioensploeg van coach Herman van den Belt. “Wij zijn erg blij dat Noah voor ons blijft spelen”, reageert Landstede Basketbal-manager Adriaan van Bergen.

Met Noah Dahlman in de ploeg wist Landstede Basketbal het afgelopen seizoen voor het eerst in de clubhistorie landskampioen te worden. De 2.02 meter lange forward/center werd bovendien – voor het tweede jaar op rij – opgenomen in het prestigieuze All Star Team van de Dutch Basketball League.

“Met Noah houden wij een zeer ervaren kracht bij de ploeg”, stelt Van Bergen. “Hij is niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten een belangrijke schakel in het team. En hij werd niet voor niets – opnieuw – verkozen in het All Star Team van de Dutch Basketball League. Nog nooit eerder is een speler van Landstede Basketbal voor een tweede keer opgenomen in het All Star Team. Dus met het vastleggen van Noah houden we de kwaliteit in huis.”

Artikel delen: