Consolid en PEC Zwolle continueren samenwerking

Consolid en PEC Zwolle continueren samenwerking

Zwolle – Consolid, de detacheerder en opleider in vervoer en veiligheid en in de afgelopen drie jaar shirtsponsor van PEC Zwolle, wil de komende jaren sterker verbonden blijven aan de club dan via het eerste elftal en het stadion alleen. Hoewel de naam Consolid van het shirt verdwijnt, blijft het bedrijf aan PEC Zwolle verbonden en zal het tevens partner worden van PEC Zwolle United.

Commercieel directeur Edwin Peterman: ,,Consolid heeft de afgelopen drie seizoenen op de achterkant van ons shirt gestaan. Dit landelijk opererende bedrijf met het hoofdkantoor in Hoofddorp, heeft PEC Zwolle op een zeer positieve wijze gepromoot tot ver buiten onze eigen regio. Ook in het seizoen 2019/2020 blijft Consolid vertegenwoordigd in onze businessclub en daar zijn wij hartstikke blij mee.”

,,Een club als PEC Zwolle heeft een sterke binding met de regio die veel verder gaat dan dat wat in het stadion gebeurt”, zegt Dennis Mortier van Consolid. ,,De positieve uitstraling van de club en de verantwoordelijkheid die het in bredere zin neemt voor de inwoners van de regio, sluiten naadloos aan bij ons. Wij geloven dat we het meest kunnen betekenen als we doen waar wij goed in zijn. Consolid kan niet op eredivisieniveau voetballen, maar wij zijn wel heel goed in het bieden van een kans op werk als bus-, vrachtwagenchauffeur of beveiliger bijvoorbeeld. Dat doen wij natuurlijk voor mensen die al een opleiding en ervaring hebben, maar zeker ook voor mensen die dat juist nog niet hebben. Via PEC Zwolle United zullen wij ons actief gaan inzetten bij werkgelegenheidsprojecten in de regio. Op deze manier kunnen wij betekenis geven aan ons partnership met PEC Zwolle en een waardevolle bijdrage blijven leveren, op een manier die naadloos bij ons aansluit.”

Zaterdag presenteert PEC Zwolle de nieuwe rugponsor voor het seizoen 2019/2020. De club is trots dat een sterk en landelijk A-merk zich aan PEC Zwolle verbonden heeft.

Bron: PEC Zwolle

Artikel delen: