Hotspot Special

 Dit is een zogenaamde Hotspot Special. Een Hotspot waarmee een prijs valt te winnen. Dit keer wint degene die het juiste antwoord geeft twee vrijkaarten voor “KAÏN, ABEL, GOD & MICHEL DAMHUIS”  op 12 april op de VerhalenBoot.Op welke plaats in Zwolle is deze foto gemaakt ?


hier!!

Artikel delen:
Reacties 11
  1. KAÏN, ABEL, GOD & MICHEL DAMHUIS
    Sprankelend en met een kwinkslag. Zoekend naar antwoorden zonder zwaar te worden. Michel Damhuis vertelt over een zwerver in de warme, onherbergzame binnenlanden van Spanje. Een monoloog, afgewisseld met schitterende verhalen.

    Kaïn, Abel, God & Michel Damhuis gaat over een zwerver die ronddoolt door de binnenlanden van Spanje; hij wás een man van het woord, met een scherp verstand en een hart vol vuur, maar nu duizelt het hem. Hij is de weg kwijt, zijn verleden vergeten. Verloederd. Honger houdt hem bij de mensen, maar die zien hem liever niet dan wel. Wat is de waarheid? Op zijn vlucht krijgt hij een visoen.

    Michel Damhuis is een aimabele verteller. Hij gaat terug in de tijd waarin Kaïn en Abel het woord voerden. En dan weer naar het nu: Kaïn en Abel vertellen na tweeduizend jaar opeens een heel ander verhaal.


    ⚠️ Meld

Reageer