Jeugdspeler FC Zwolle bij Nederlands elftal

Wederom is er een speler van FC Zwolle uitgenodigd voor een nationaal elftal: Jesper Drost zal uitkomen voor het Nederlands elftal onder 15 jaar.

De nationale selectie onder de 15 jaar speelt twee oefeninterlands tegen Zwitserland. De aftrap op dinsdag 15 april is om 19.00 uur en op donderdag 17 april om 12.00 uur. Beide wedstrijden worden gespeeld op Sportpark Woerden, Steinhagenseweg 7 te Woerden.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. tog raar dat zwolle onlangs al hun talenten in de jeugd er maar weinig bij het 1e komen, zwolle heeft een goede jeugdopleidiing maar laten ze te makkelijk gaan.tuurlijk NL elftal is super voor zo’n speler maar er kijken daar ook genoeg scouts van andere clubs en zo laks als zwolle is laten ze spelers te snel gaan.
  deze spelers moet je houden zodat je later goedkoper uit bent in het 1e elftal en niet zoals een te dure toze 1 seizoen kan houden en dan weer weg kan sturen.  Maak melding

 2. @skssk,

  Dat is een van het ontbreken van een voetbalbeleid door bestuur en de algemeen directeur.
  Het enige beleid dat zij voeren is het plaatsen van familie en vrienden op kantoor, het schofferen van supporters en zelfs een deel van de sponsoren, het ontslaan van kundige medewerkers (die te mondig zijn), het verdoezelen van financieel wanbeleid, het in de doofpot stoppen van seksuele ontsporingen van de bestuurders en het ontvreemden van geld…  Maak melding

 3. Waar staat Everse hier?
  @ Larry, ik begrijp dat het beleid nu door bestuur en alg.directeur wordt gedaan, Jan heeft daar geen inspraak in? Komend seizoen is Jan daar eindverantwoordelijk in?

  Die doofpot vol seksuele ontsporingen mag hier wel op wat mij betreft. Ze hebben toch net als Jort (absoluut mijn man niet maar) een bepaalde verantwoordelijke taak naar de buitenwereld? Zijn local “hero’s” 😀


  Maak melding

 4. @Dick

  Waar Everse staat?? Op het trainingsveld neem ik aan… 😉
  Ik weet niet of Everse ergens inspraak in heeft of krijgt, ik vind hem een zeer goede trainer maar heb hem nog nooit ontmoet dus weet niet hoe hij als mens is of als directeur of zo zal zijn.
  Maar met zo’n jonge ploeg zo boven verwachting presteren getuigt van voetbalvisie.
  En dat is iets dat de huidige beleidsbepalers ontberen. >:(


  Maak melding

 5. Ben het helemaal met je eens, maar je mag toch hopen dat Jan de techniosche eindverantwoordelijkheid krijgt volgend seizoen. Zeker na alle comedy. Misschien wordt hij wel de grootste beleidsbepaler? Geen de FC geen transparantie over het technisch beleid volgend seizoen?


  Maak melding

 6. Geen de FC geen transparantie over het technisch beleid volgend seizoen?

  Transparantie bij FC Zwolle onder de huidige leiding????
  Onmogelijk!
  Dan zouden ze hun eigen beerputten en doofpotten moeten open gooien.
  En denk je dat ze dat willen danwel durven?
  Dacht ’t niet h??


  Maak melding

Reageer