Zwolse DJ Henri Geerlings op Generation Classics Party

In Zwolle zijn diverse goede DJ’s die hun roots in Zwolle hebben en er geboren en getogen zijn. Een van deze DJ’s afkomstig uit Zwolle die al meer dan 20 jaar zijn draaidegens kruist in Zwolle is DJ Henri Geerlings. Inmiddels is hij ook ver buiten de landgrenzen te bewonderen en reist hij begin mei voor een exclusief feest af naar Moskou, de krenten uit de DJ pap zoals Henri zegt.

”Natuurlijk word je al gauw geassocieerd als DJ met een bepaalde draaistijl en soort muziek, dat is ook logisch en je moet ook herkenbaar zijn voor je publiek. Vele DJ’s entertainen het publiek niet meer d.m.v. hun voice over en dat is bij Henri met zijn makkelijke en vlotte babbel een absolute meerwaarde en sterk punt. Mijn draai roots stammen uit de 80’s en 90’s en inderdaad ook ik ben besmet met dit tijdperk en je hoort dit tijdperk ook weer tijdens mijn DJ sets, maar ook in de huidige hits zit heel veel 80’s werk geremixt. Dat wil overigens niet zeggen dat ik mij daar toe beperk en oud en stoffig ben, absoluut niet!  Ik draai ook vele andere stijlen en er passeren vele tijdperken tijdens een swingende party! Natuurlijk is het mede afhankelijk van het publiek en de  locatie. Dit zijn bepalende factoren hoe een avond er qua muziek uit zal zien.”  Weblog Zwolle maakt tijdens Generation Classics Party een uitgebreid fotoverslag, dus zorg dat je in je foute outfit gezien wordt door één van onze fotografen!

Henri beperkt zich niet alleen tot het DJ-en en pakte in 2006 de draad op om heel bewust een goed georganiseerd swingend topfeest neer te zetten in Zwolle voor de wat oudere jeugd vanaf 21 jaar. Zij voelen zich vaak niet altijd thuis op bepaalde feesten e.d. dat is een tendens die ik steeds meer om mij heen hoorde. Ik ben hier ingedoken en vond dat het een feest moest zijn met een bepaalde meerwaarde, dus niet alleen een DJ die plaatjes draait uit die tijd, van dergelijke feesten zijn er al genoeg. Ik wil mij heel bewust onderscheiden met Generation Classics Party en dat is heel goed gelukt, gezien de massale belangstelling en het enthousiasme van het publiek. Je moet de mensen een complete swingende avond uit bezorgen in alle facetten en ze laten blijken dat ze waar krijgen voor hun geld. Generation Classics Party is bedacht voor mensen die hun bewuste en intensiefste uitgaanstijd beleefden in de drie tijdsgeneraties de 70’s 80’s and 90’s De DJ’s draaien uiteraard de lekkerste Dance Classics en swinghits uit die tijd. Maar er is veel meer dan dat. Wij brengen verrassend entertainment d.m.v. surprise acts, Renee wie doet er mee! Een look a like groep of artiest, deze keer The Boney M revival , danseressen van de Dance Factory, maar ook kun je jezelf een discolook laten aanmeten bij de kappers, visagisten en grimeurstand en zo is er nog veel meer interactie. 

De WRZV Hal wordt op zaterdag 12 april 2008 omgetoverd tot een heus discopaleis met een verrassende nieuwe look een wervelende licht en geluidshow, super discobollen en zal er veel aandacht besteed worden bij deze editie aan het audio visuele met mega videowalls waarop jij de leukste clips uit die tijd kan zien tegelijkertijd als de DJ dit nummer draait, maar waarop je ook je zelf kan zien swingen. Als klapper een mega verlichte dansvloer van 100 m2 dit is qua grote en afmeting echt uniek voor Zwolle e.o. Dus dit is, je kans om je foutste discopak uit de kast te halen en je uit te leven in de dresscode kleuren pink & black, maar wij verplichten je tot niets, zonder flitsende outfit ben je ook van harte welkom. Na het succes bij de eerdere edities in Zwolle streven wij wederom naar een vol swingend discopaleis op zaterdag 12 april in de WRZV Hallen te Zwolle. Zorg dat je erbij bent en hoor niet achteraf hoe leuk het was. 

Tickets kosten in de voorverkoop € 15,00 per stuk en via www.generationclassicsparty.nl kun je een unieke code aanvragen waarmee je zelfs voor € 12,50 je tickets kan aanschaffen.

Tickets zijn verkrijgbaar bij de WRZV Hallen, van Leest Music & Movies, Videoland Stadshagen, Staatsloterij & Tabak Mensink (Aa landen) en Cafetaria de Weste en café Het Plein (Westenholte)

Indien nog voorradig zijn de tickets aan de deur € 17,50 per stuk.   De voorverkoop is gestart, de vorige editie was uitverkocht.
Meer informatie: www.generationclassicsparty.nl 

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Een van deze DJ’s afkomstig uit Zwolle die al meer dan 20 jaar zijn draaidegens kruist in Zwolle is DJ Henri Geerlings

  Dat zal een toppertje zijn… Ik heb in 20 jaar nog nooit van hem gehoord… ;D


  ⚠️ Meld

 2. Vond nog meer opvallende feiten toen ik hier op deze onvolprezen weblog zocht. Oa aan het licht gekomen door een bekende Westenholtense naam. Maar draaidegens kruisen? Kan me niets bij een draaidegen voorstellen en het klinkt als vechten……tja


  ⚠️ Meld

 3. die Geerlings heeft ook een keer in Berkum gedraaid, wat een drama laat hem maar lekker in Westenholte of Stadshagen zijn plaatjes draaien, als die bij ons maar wegblijft.


  ⚠️ Meld

 4. Hoeft niet zo nodig hoor om hem in westenholte te laten draaien! Dat ie hier woont is al erug genoeg, weg met die baal hooi ;D ;D ;D
  Tis gewoon een praatjesmaker die denkt een “artiest” te zijn, zonder de juiste mensen om hem een istie helemaal niks joh.


  ⚠️ Meld

 5. hej
  weetje wat 😉
  als jullie het allemaal zo goed weten en beter kunnen
  doe maar..
  kom 25 oktober maar kijken
  en organiseer dan maar is een feest dat beter is dan dat feest
  zullen wij wel is zien hoeveel mensen er komen en er ook voor willen betalen pfff hoezo gun je iemand niks haha 😛

  zielig  ⚠️ Meld

Reageer