Sportinfomarkt Zwolle

Op donderdag 22 mei van 15.00 tot 21.00 uur presenteren sportverenigingen zich in standjes op de Melkmarkt. Op de Grote Markt worden de hele dag demonstraties opgevoerd van veel verschillende sporten.

Het Grote Kerkplein wordt ingericht als workshopplein. Op dit plein worden clinics en workshops gegeven door (top)sportorganisaties waar bezoekers en het publiek van de sportinfomarkt aan deel mogen nemen. Tevens zal er in de pannakooi op het Grote Kerkplein een aantal wedstrijdjes gespeeld worden. Door middel van de sportinfomarkt wil SportService Zwolle inwoners van Zwolle kennis laten maken met het sportaanbod in Zwolle. De sportinfomarkt richt zich op iedereen, zowel de sportende als niet sportende burger, die wil weten welke sportmogelijkheden er zijn in Zwolle. Op de sportinfomarkt wordt een zo compleet mogelijk overzicht van actieve sportverenigingen per wijk in Zwolle verstrekt.

Ook senioren zijn van harte welkom om een kijkje te nemen op de sportinfomarkt. Stichting Welzijn Ouderen Zwolle is ook vertegenwoordigt op de sportinfomarkt. Kortom, een sportieve en gezellige sportinfomarkt voor jong en oud!

Er is veel te zien en te doen op de Sportinfomarkt 2008. Om 15.15 uur zal de sportinfomarkt op spectaculaire wijze geopend worden op de Grote Markt. Dus zorg dat je er bij bent!

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Zou de schrijver dan gewoon bedoelen senior-sporters? Wat dan weer betekend dat ex-sporters (die eventueel weer willen sporten) niet worden genoemd…

  Ook senioren zijn van harte welkom om een kijkje te nemen op de sportinfomarkt.

  Ach, ’t zal allemaal wel. Ze zullen wel zoveel mogelijk volk willen hebben en het is ze gegund. Eerst moet SportService nog ff het schoolvoetbal tot een goed einde brengen….morgen bij WVF. Daar zijn ze daar dit jaar voor het eerst verantwoordelijk voor. 😉


  Maak melding

 2. Complimentje in elk geval SportService, voor hoe het schoolvoetbal-nieuwe stijl geregeld is 😉
  We zien volgende week woensdag wel, of het bij de FC ook zo voor elkaar is 8)


  Maak melding

 3. Op de sportinfomarkt is iedereen die een sport zoekt, of gewoon veel sporten wil uitproberen welkom.

  Duidelijk moge zijn dat het niet alleen een markt voor jeugd betreft, maar zeker ook voor ouderen (=senioren) die willen (gaan) sporten. SWOZ heeft aanbod voor de senioren in Zwolle, maar ook veel sportverenigingen hebben aanbod op maat voor deze doelgroep.


  Maak melding

Reageer