Snelheidsduivels betrapt op Hasselterweg

Maandagavond 7 april is het rijbewijs ingevorderd van een 20-jarige automobilist uit IJsselmuiden. Hij reed 127 km/u (gecorrigeerd) op de Hasselterweg. Hier geldt een maximum snelheid van 70 km/u.

Van een 21-jarige automobilist uit Genemuiden werd op dezelfde locatie het rijbewijs ingevorderd. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 121 km/u. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. 127 gecorrigeerd is iets van 140 op de teller, da’s wel erg hard. Realiteit is wel dat die 70 nogal traag is, meeste verkeer rijdt daar wel 90/100.

  2. 70 is daar inderdaad erg langzaam.. maar nog nooit controles gezien, tactisch van ze dat ze die in het donker houden. Bij daglicht heeft de weg nogal veel overzicht 🙂

  3. Ja, ik weet ook wel waar oom agent stond… Achter het begin van de geluidswal bij Westenholte. Ik vond de motormuis al zo raar in het gras staan… ;D (Overigens niet in opvallende kleding, zo slim was deze dan ook nog wel weer)

  4. Meende al dat ik hem vandaag rond 17:30u ook zag bij de rotonde Stadshagen/ Hasselt; een wel zeer bekende agent die ook altijd bij onze plaatselijke FC komt; hij reed op een splinternieuwe gedekte donker kleurige Honda motor!
    Opgepast dus!!!

Reageer