Snelheidsduivels betrapt op Hasselterweg

Maandagavond 7 april is het rijbewijs ingevorderd van een 20-jarige automobilist uit IJsselmuiden. Hij reed 127 km/u (gecorrigeerd) op de Hasselterweg. Hier geldt een maximum snelheid van 70 km/u.

Van een 21-jarige automobilist uit Genemuiden werd op dezelfde locatie het rijbewijs ingevorderd. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 121 km/u. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. 127 gecorrigeerd is iets van 140 op de teller, da’s wel erg hard. Realiteit is wel dat die 70 nogal traag is, meeste verkeer rijdt daar wel 90/100.


  ⚠️ Meld

 2. 70 is daar inderdaad erg langzaam.. maar nog nooit controles gezien, tactisch van ze dat ze die in het donker houden. Bij daglicht heeft de weg nogal veel overzicht 🙂


  ⚠️ Meld

 3. Ja, ik weet ook wel waar oom agent stond… Achter het begin van de geluidswal bij Westenholte. Ik vond de motormuis al zo raar in het gras staan… ;D (Overigens niet in opvallende kleding, zo slim was deze dan ook nog wel weer)


  ⚠️ Meld

 4. Meende al dat ik hem vandaag rond 17:30u ook zag bij de rotonde Stadshagen/ Hasselt; een wel zeer bekende agent die ook altijd bij onze plaatselijke FC komt; hij reed op een splinternieuwe gedekte donker kleurige Honda motor!
  Opgepast dus!!!


  ⚠️ Meld

Reageer