MegaBenefitFestijn in Muziektent Assendorp

Het radioprogramma Twee-takt van Omroep Zwolle houdt op zaterdag 19 juli in samenwerking met het wijkcentrum De Enk in de muziektent op het Assendorperplein in Zwolle een MegaBenefitFestijn met medewerking van tientallen Nederlandse artiesten. Wie…, dat wordt later bekend gemaakt.

Stadsomroeper Peter Vader zal de middag aan elkaar praten. De Zwolse Tweede Kamerleden Eddy Huijm en Arie Slob ondersteunen het initiatief. Het festijn begint om 12.00 uur. Toegang tot het plein: vanaf 11.00-12.00 uur zal Harm Wolters zijn programma Overstag live doen vanuit de muziektent. Kaarten kosten in de voorverkoop € 5,00; bij de kassa op het plein € 7,50. Het aantal kaarten is beperkt. De opbrengst van het festijn komt ten goede aan de Clinic Clowns afdeling Zwolle en Sociaal Kultureel Werk Assendorperplein.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Eehm moet dat dan niet een BenenFit-festijn zijn? Een benefietfestijn ken ik wel, maar een benefit? Of gaat er wat spannends gebeuren op het ‘fitte’ terrein? Fietsen of zo? Of met z’n allen trimmen?


  Maak melding

 2. Eindelijk weer vanaf mei (stond in de Peperbus vandaag): de tweede zondag van de maand om twee uur muziek in de tent! Heerlijk, ‘k heb er zin in.


  Maak melding

 3. ? Marieke, moet de Peperbus nog doorbladeren maar

  de tweede zondag van de maand om twee uur muziek in de tent!

  Is dus wat anders als dat 1-malige MegaBenefitFestijn van 19/7. Heb eens zo’n zondag meegekregen, maar was idd gezellig, ook maar eens in de gaten houden dan…..van mei t/m ? 8)


  Maak melding

Reageer