Vrouw gezocht voor wegrijden na ongeval Zwolle - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Vrouw gezocht voor wegrijden na ongeval Zwolle

Zwolle – Op 24 juni 2019 omstreeks 15.00 uur fietste slachtoffer op het fietspad van de Zwartewaterallee, komende uit de richting van het centrum en gaande in de richting van Zwolle Noord. Hierbij naderde slachtoffer de kruising met de Grevelingen. In tegenovergestelde richting van slachtoffer kwam een vrouw op een grijze scooter. De desbetreffende mevrouw op de scooter sloeg ineens linksaf met haar scooter in de richting van de oversteekplaats. Het slachtoffer moest door deze handeling hevig remmen waardoor ze over haar stuur op de grond viel met de nodige verwondingen tot gevolg.

Slachtoffer zag tijdens het opkrabbelen dat de vrouw rustig voor het verkeerslicht stond te wachten, naast deze vrouw stond een jongen op een fiets. Hierop volgend ging de vrouw op haar scooter verder in de richting van de Biesbosch. Het slachtoffer hoorde dat mevrouw iets vertelde tegen de desbetreffende jongen waardoor duidelijk is dat de vrouw de situatie heeft opgemerkt, de vrouw heeft zich helaas niet bij ons gemeld.

Signalement:
– Circa 40 a 50 jaar oud
– Blank
– Rossig, krullend, opgestoken haar
– Blauwt-shirt

Indien u de desbetreffende persoon bent of wanneer u getuige bent geweest van het voorval dan komt de politie graag met u in contact! U kunt contact opnemen via 0900-8844

Artikel delen: