Echtpaar Hollander – van der Haar 65 jaar getrouwd

Echtpaar Hollander – van der Haar 65 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Hollander – van der Haar waren op maandag 18 juni 2019, 65 jaar getrouwd. Wethouder Klaas Sloots bracht het echtpaar op woensdag een bezoek om ze persoonlijk te feliciteren

De heer Hollander is geboren op 27 september 1931 te IJsselmuiden. Mevrouw Hollander – van der Haar is geboren op 25 augustus 1931 te Kampen.

Het echtpaar heeft elkaar ontmoet tijdens de H20 feesten in Kampen. Ze zijn getrouwd op 18 juni 1954 voor de wet in Kampen en op 16 februari 1955 voor de kerk in de Buitenkerk te Kampen.

Ze gingen wonen op een woonboot die in de Burgel lag. Na een paar maanden zijn ze verhuisd naar de Kerkstraat te Kampen. In 1960 is het echtpaar verhuisd naar Lochem waar ze tot 1966 hebben gewoond. Vervolgens zijn ze in december 1966 verhuist naar de Larixstraat in Zwolle en in 2007 naar een appartement aan de Geleen. Sinds april is het echtpaar woonachtig in de Rivierenhof, omdat zelfstandig wonen niet meer mogelijk was.

De heer Hollander is na de LTS gaan werken bij de PTT waar hij 40 jaar is gebleven. Mevrouw Hollander – van der Haar heeft gewerkt als administratief medewerkster bij firma Prins Ijzerhandel te Kampen. Daarnaast is ze huisvrouw geweest en zorgde ze voor hun kinderen.

De heer Hollander heeft getennist en hield van skiën. Met de caravan kamperen bij de boer van 1 april tot eind augustus was iets wat het echtpaar graag deed. Dit hebben ze gedaan totdat het niet meer mogelijk was vanwege de gezondheid.

Artikel delen: