Tweede editie Charity Dinner

Na het geweldige succes van afgelopen jaar organiseert het Topsport Steunpunt op maandag 21 april opnieuw het Charity Dinner. Een bundeling van krachten van het Zwolse zakenleven, het Topsport Steunpunt en talentvolle topsporters zorgde vorige jaar voor een sportieve en gezellige avond. Ook dit jaar wordt er weer groot uitgepakt. Het Charity Dinner zal plaats vinden in het bekende Zwolse horeca- en party etablissement de Proosdij.

Het bruisende zakenleven van Zwolle en omgeving zal aanwezig zijn, evenals talentvolle topsporters die zullen vertellen over hun weg naar de wereldtop. Acteur, zanger, muzikant, entertainer én gastheer Willem Gunneman zal de avond op zijn eigen verfrissende wijze presenteren. Hij zal onder meer een variant op het bekende TV-spel Deal Or No Deal met de gasten spelen. Middels quizvragen kunnen deelnemers leuke prijzen winnen. Gunneman is naar eigen zeggen rap van de tongriem gesneden, verbazingwekkend scherp en uiterst adrem. Wat de avond met de nodige humor zal vullen.

De gehele opbrengst van dit Charity Dinner zal terugvloeien in het SportTalentFonds. Dit fonds is door het Topsport Steunpunt in samenwerking met het NOC*NSF in het leven geroepen om regionaal sporttalent financieel te ondersteunen op hun weg naar de top. Voor het Charity Diner zijn nog enkele tafelplaatsen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het Topsport Steunpunt: 088-850-8641. U kunt ook een e-mail sturen naar info@topsportsteunpunt.nl.

Artikel delen:

Reageer