Bruisconcert voor de hele stad met grote namen op Grote Kerkplein in Zwolle - Foto: Christein van Hoffen
Foto: Christein van Hoffen

Bruisconcert voor de hele stad met grote namen op Grote Kerkplein in Zwolle

Zwolle – Dinsdagavond 27 augustus vindt het jaarlijkse Bruisconcert plaats op het Grote Kerkplein van Zwolle. Dit jaar zullen bekende artiesten als Suzan & Freek, Snelle en DareDevils komen optreden. Het evenement is onderdeel van de HBO Bruisweek, de introductieperiode voor de studenten in Zwolle, maar is ook vrij toegankelijk voor de hele stad.

De avond start met Suzan & Freek die we kennen we van de bekroonde hitsingle Als het avond is en hun talloze succesvolle covers op YouTube. Eerder dit jaar gaven zij al een uitverkochte show weg Poppodium Hedon. Daarna treed Snelle op. Deze rapper won dit jaar nog een platinaplaat voor zijn single Scars. De avond wordt afgesloten met coverband DareDevils die een aaneenschakeling van grote klassiekers en hits ten gehore brengt.

Het Bruisconcert is onderdeel van de HBO Bruisweek. De HBO Bruisweek is dé kick-off van de studententijd in Zwolle waarbij studenten een eerste kennismaking met de stad zullen aangaan. De Bruisweek vindt plaats van maandag 26 augustus t/m woensdag 28 augustus. De MBO Bruisdag vindt plaats op woensdag 4 september.

Artikel delen: