Grote belangen bij FC Zwolle – FC Emmen

Aanstaande vrijdag staat alweer de laatste reguliere competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma. FC Zwolle kan een positie bij de eerste vijf op de ranglijst veilig stellen en FC Emmen heeft de punten hard nodig voor deelname aan de play offs. Daarnaast zal de Zwolse D-jeugd gehuldigd worden en vindt de afsluiting van project ‘de Held’ plaats. Voldoende redenen om naar het stadion te komen!   

FC Zwolle is bezig aan een succesvol seizoen. Er werd lang mee gestreden om het kampioenschap en in de kwartfinale van de KNVB Beker had Feyenoord het erg moeilijk tegen FC Zwolle. De Zwollenaren veroorzaakten bijna een bekerstunt, maar helaas werd er met 2-1 nipt verloren. Aanstaande vrijdag zal FC Zwolle er alles aan doen om minimaal één punt binnen te halen tegen FC Emmen. Wanneer dat lukt, is FC Zwolle zo goed als zeker van een positie bij de eerste vijf op de ranglijst en wordt de eerste ronde van de play offs overgeslagen.

Ook voor FC Emmen is het een zeer belangrijk duel. Zij zijn nog niet zeker van de play offs en gezien het aantal clubs dat nog kans maakt op een plek bij de eerste negen, zullen zij de drie punten hard nodig hebben. Het belooft een spannende strijd te worden.

Om de spelers van FC Zwolle aanstaande vrijdag een warm hart toe te dragen, zal de Tifosi groep voor de nodige sfeer zorgen. Tifosi zal zorgen voor een spectaculaire opkomst en stuurt zodoende de mannen van FC Zwolle met de nodige adrenaline het veld in. Naast de sfeeractie, zal er voorafgaand aan de wedstrijd een huldiging plaats vinden van de Zwolse D-jeugd. Zij zijn op bijzondere wijze kampioen geworden (zie FC Zwolle D1 kampioen!) en zullen tijdens een optreden van Harm Wolters een ereronde lopen. In de rust van de wedstrijd is Harm Wolters weer te zien, wanneer de afsluiting van het project ‘de Held’ plaats zal vinden. Leerlingen van een Zwolse basisschool zingen samen met Harm Wolters het Fair Play-lied, dat Harm schreef speciaal voor dit project. Voor meer informatie over de afsluiting van dit project, zie Fair Play-lied door Harm Wolters.

Sportieve belangen, de huldiging van de D-jeugd van FC Zwolle en Harm Wolters… Voldoende redenen om het duel FC Zwolle – FC Emmen te bezoeken. FC Zwolle roept een ieder op aanstaande vrijdag richting het stadion te komen, om er een groot voetbalfeest van te maken! 

Artikel delen:

Reageer