De Smaak van Zwolle

Zondag 13 april wordt de derde editie van ‘De Smaak van Zwolle’ gehouden. Iedereen met een passie voor lekker eten & drinken, ambachtelijke, regionale en natuurlijke producten kan kennismaken met enthousiaste producenten en leveranciers, die aangesloten zijn bij Slow Food Zwolle.

Slow Food Zwolle, opgericht in 2005 heeft als voornaamste doelstelling de lokale (eerlijke) streekproducten onder de aandacht te brengen bij een groter en breder publiek.   De Smaak van Zwolle is kijken, luisteren, ruiken, proeven en vooral genieten in de Proosdij van 11.00-18.00 uur. Tijdens de proeverij presenteren zich ondernemers en producenten met kwaliteitskazen, op natuurlijke wijze geteelde groenten, ambachtelijk brood, vlees van de boerderij, eerlijke koffie en tal van regionale producten. Ook zijn de nieuwste trends op het gebied van koken te zien.

Zo zijn er kookdemonstraties, talloze tips voor kookbenodigdheden maar ook producten met een verhaal en culinaire magazines. Kortom: deze dag kunt u inspiratie opdoen en de smaakpapillen aan het werk zetten.

Zwolle, Hoofdstad van de Smaak 2008

De Smaak van Zwolle is het eerste evenement na het behalen van de titel Zwolle, Hoofdstad van de Smaak 2008. Tijdens het campagnejaar volgen talloze culinaire activiteiten en arrangementen.      Slow Food Zwolle is als initiatiefnemer van Zwolle Hoofdstad van de Smaak 2008 nauw betrokken bij de promotiecampagne voor de ‘Week van de Smaak’, gehouden van 22-28 september in Zwolle en omgeving.

Deelnemers

Tijdens ‘De Smaak van Zwolle’ kan iedereen kennismaken met de volgende deelnemers: BonBonnerie Borrel, Oldenhof Kookkado, Antonio’s Espresso, Haiko Natuurlijk, De Meisjes van Plezier, Koffie- en theespecialiteiten ’t Konkeltje, Tapas Margarita, Henri Bloem’s Wijnkoperij,       De Kaasspecialist/Deliweb, De Reestlandhoeve, Natuurlijk Goed, Kwekerij Eef Stel, De Librije winkel, Jacklyn Vinaigrette, Tarte et Vin en Zwolle Hoofdstad van de Smaak 2008. De toegangsprijs bedraagt voor volwassenen € 5,00, voor Slow Food leden en kinderen € 2,00.

Artikel delen:
Reacties 7

Reageer