Het CCC organiseert reünie ten behoeve van 100-jarig bestaan

Het CCC organiseert reünie ten behoeve van 100-jarig bestaan

Zwolle – Dit jaar bestaat het Carolus Clusius College 100 jaar. Dat laat de school niet onopgemerkt voorbijgaan. Naast feestelijke activiteiten die voor leerlingen plaatsvinden, wordt er op zaterdag 2 november 2019 een reünie georganiseerd.

Van 14.00 – 17.00 uur kunnen oud-leerlingen en (oud-)personeelsleden deelnemen aan verschillende activiteiten en is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. De reünie vindt plaats op het CCC aan de Kamperweg 1 in Zwolle.

Tijdens de reünie worden verschillende activiteiten georganiseerd waaraan deelgenomen kan worden; oud-docenten geven korte lessen, er vinden optredens plaats van oud-leerlingen en (oud-)medewerkers, er is een expositie over 100 jaar het CCC, er is een CCC-bioscoop waar oud-filmmateriaal wordt afgespeeld en er kan worden deelgenomen aan een Lagerhuisdebat. Uiteraard is er ook alle ruimte om elkaar te ontmoeten.

Bent u oud-leerling of oud-personeelslid van het CCC en lijkt het u leuk om bij de reünie aanwezig te zijn? Meldt u zich dan aan via www.hetccc.nl of bel 088-850 75 00.

Artikel delen: