NINA: bloedmooie vertelling

De Verhalenboot en Odeon De Spiegel Theaters organiseren samen een vertelserie over de liefde.  Op deze  derde en laatste avond brengt Ben Hartemink ‘Nina’: een bloedstollend mooie vertelling.

Ben Hartemink

Op zaterdag 19 april om 20.30 uur op De Verhalenboot. Nina is een pareltje dat het publiek niet voorbij moet laten gaan. Naar de Italiaanse schrijver Alessandro Barricco. Een verstilde vertelling vol kolkende, onderhuidse emoties. €.11,00. Informatie en reserveren: www.deverhalenboot.nl/agenda

Meer over Nina: Op het Italiaanse platteland wonen een vader en zijn twee kinderen. Hij is arts en staat bekend als de Hyena, een folteraar uit de oorlog. Hij wordt vermoord door vier wrekers. Nina, zijn dochtertje, overleeft de slachtpartij. Temidden van de schoten en het rondspattende bloed doet de jongste wreker alsof hij haar niet ziet. Eén blik wisselen de twee slechts: een fatale aantrekkingskracht tussen twee levens.

De Verhalenboot ligt in de Thorbeckegracht in Zwolle, naast het pannenkoekschip. Adres: Pletterstraat 20, 8011 VG  Zwolle.

 

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Bij Odeon/Spiegel/Papenstraattheater: 1 toneelstuk of 1 muziekstuk voor minimaal ??15,- 😛 En dan moet je maar afwachten of je het goed kan zien.

    De verhalenboot is trouwens echt leuk! Goede plaatsen en knus theater.


    Maak melding

Reageer