Herman van Veen trakteert op extra voortstellingen

Bij Odeon De Spiegel theaters is het concert van Herman van Veen op zaterdag 17 mei al maanden lang compleet uitverkocht. De artiest staat al sinds jaar en dag aan de top van wat Nederland te bieden heeft wat betreft muzikaal theater. Geen wonder dus, dat veel mensen zijn voorstelling willen bezoeken. Herman van Veen heeft op zondag 18 mei maarliefst twee voorstellingen extra gepland! Die dag om 15.30 uur heeft hij voor kinderen van 6 tot 106 (!) iets in petto en ’s avonds verzorgt hij nog eens het programma dat ook de dag ervoor al gepland stond.

Voor Herman van Veen en de zijnen wordt 2008 een heugelijk jaar. Veertig jaar maakt hij theater met, zoals Wim Kan ooit zei, Erik van der Wurff aan zijn vleugel. Even zolang bestaat zijn kunstenfirma Harlekijn Holland BV. Meer dan vier decennia is hij Unicef vrijwilliger en tien jaar geleden werd de Herman van Veen Foundation opgericht. Een stichting die zich inzet voor de rechten van het kind.

Zijn programma (voor volwassenen) met Edith Leerkes, Erik van der Wurff en Jannemien Cnossen verkoopt binnen no time uit in theaters door het hele land. Bijzonder is ook zijn spiksplinternieuwe kindervertelvoorstelling. Na Alfred Joducus Kwak heeft hij nu ook het ijsbeertje Benjamin IJsbrand Beer tot leven gebracht. Het boek Pom, Pom, Pom… waarin Benjamin IJ. Beer avonturen beleeft komt dit voorjaar uit. Op zondagmiddag 18 mei, vertelt de rasverteller Herman van Veen zijn verhaal zelf. Hij wordt daarbij bijgestaan door dochter Babette en gitariste Edith Leerkes.

Kaarten reserveren voor het concert van Hind op zaterdag 3 mei om 20.15 uur in Theater De Spiegel kan op de website www.odeondespiegel.nl en bij het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters via 038 4 288 288 (Geopend op werkdagen van 16.00 tot 21.00 uur en in het weekend 1 uur voor de voorstelling). Langskomen bij het Bespreekbureau in Theater De Spiegel kan ook. Dan gelden dezelfde openingstijden.

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer