Asfalteringswerkzaamheden Hogenkampsweg

Op maandag 14 april aanstaande starten de asfalteringswerkzaamheden aan de Hogenkampsweg en op het parkeerterrein aan de Vechtstraat. Het werk aan de Hogenkampsweg duurt tot en met maandag 21 april en het werk aan het parkeerterrein Vechtstraat duurt tot en met vrijdag 18 april. De werkzaamheden aan de Hogenkampsweg veroorzaken stremming voor het verkeer. Het parkeerterrein Vechtstraat is gedurende het werk afgesloten.

De asfalteringswerkzaamheden aan de Hogenkampsweg van maandag 14 tot en met maandag 21 april betreft het gedeelte gelegen tussen Van Wevelinckhovenstraat en Meppelerstraatweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van onderhoud. De activiteiten veroorzaken stremming voor het verkeer. Verkeer wordt omgeleid in beide richtingen via de Meppelerstraatweg, Thomas à Kempisstraat, Bisschop Willebrandlaan en Van Wevelinkhovenstraat. Op dinsdag 22 april wordt de wegmarkering aangebracht. Dit veroorzaakt een beperkte overlast in beide richtingen.

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 april worden de asfalteringswerkzaamheden op het parkeerterrein aan de Vechtstraat uitgevoerd. Het betreft het gedeelte gelegen aan de achterzijde van het perceel van supermarkt Super de Boer. Gedurende het werk is het niet mogelijk om van het parkeerterrein gebruik te maken.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Kan ik deze info ook ergens op een kaartje terug vinden? Ik ben niet zo goed in straatnamen maar rij wel elke dag voor mijn werk door de stad.


    Maak melding

Reageer