Zunnebeld clubkampioen Biljartclub de Riethoek

Woensdag 9 april 2008 zijn in dienstencentrum de Riethoek de wedstrijden voor het Club Kampioenschap van 2007/2008 gespeeld. Biljartclub de Riethoek bestaat uit vier groepen, en de twee beste spelers elke competitiegroep van afgelopen seizoen, streden om het kampioenschap. De allerbeste speler van de drieënveertig leden tellende club, bleek Wim Zunnebeld van de dinsdagochtend groep. Hij is de nieuwe clubkampioen.


Eigen foto

Wim won al zijn wedstrijden. Tweede werd Harm Uitslag en Wim Hoogeslag pakte de derde prijs. Jaap Rensman, wedstrijdcoördinator, is zeer tevreden over de dag: “Er is goed gespeeld, we hebben genoten van een heerlijke lunch en alles is prima verlopen. Het was een geweldige dag.” Om het jaar goed af te sluiten, zullen de beste spelers en de clubkampioen tijdens de jaarlijkse ledenvergadering op 16 april officieel hun trofeeën overhandigd krijgen. De winnaar ontvangt de trofee ‘Algemeen kampioen’ voor het seizoen 2007/2008. Daarna gaat de club de zomer in.

De leden spelen de komende maanden vrij biljart en starten in september weer met de nieuwe competitie. Biljarters die mee willen doen of kennis willen maken met de club, zijn welkom en kunnen zich aanmelden bij de Riethoek, tel. 038- 8515780.

Artikel delen:

Reageer