The QUEEN Spectacular komt naar Zwolle

The QUEEN Spectacular is een ode aan de wereldberoemde band Queen. Na het enorme succes van de Londense zanger Patrick Myers als Freddie Mercury is snel duidelijk dat hij als enige invulling kan geven aan deze nieuwe, fenomenale show, die nu zijn première voor Europa beleeft. De show komt 25 oktober naar de IJsselhallen van Zwolle.

Een unieke visuele ervaring, waarin de talloze hits van de superformatie Queen nog eenmaal de revue zullen passeren: ‘Bicycle Race’, ‘Somebody to love’, ‘We Are The Champions’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Crazy Little Thing Called Love’, ‘Another One Bites The Dust’, ‘Radio Ga Ga’, ‘I Want To Break Free’, en vele andere legendarische nummers. Natuurlijk zal ‘Bohemian Rhapsody’ niet ontbreken, eind 2007 weer op nummer 1 van de TOP 2000 van Radio 2, en nog onlangs door de BBC uitgeroepen tot ‘beste popsong aller tijden’. In The QUEEN Spectacular presenteert zanger Patrick Myers de ‘ultimate real live QUEEN experience’.

Myers, die zowel in zang als in uiterlijk een verbluffende gelijkenis met Freddie Mercury vertoont, weet op sublieme wijze de sfeer op te roepen van de Queen concerten van weleer. Zijn talenten als entertainer, gecombineerd met een band die moeiteloos de muzikale hoogstandjes van Brian May, John Deacon en Roger Taylor voor het voetlicht brengt, maken The QUEEN Spectacular tot een onvergetelijk evenement.

Een groots opgezet spektakel dat niet alleen de ongelooflijk muzikale professionaliteit evenaart, die typerend was voor de originele Queen concerten. Een show die met een verrassend podium, prachtige kostuums, overweldigende lichteffecten, lasershows, vuurwerk en andere special effects ook garant staat voor een fenomenale visuele ervaring. Een eigentijds, passend eerbetoon aan een legendarische band; niet te missen voor de echte Queen liefhebber!

Enkele recensies over Patrick Myers en zijn band:

“Deze zanger mag je niet missen!”

Op de website van Brian May, over leadzanger Patrick Myers

“Je vindt nergens een concert dat het origineel Queen beter evenaart. Een echte live Bohemian Rhapsody. Freddy leeft! Een poplegende is terug.”

Sunday People

“…de performance was beangstigend echt. ‘Freddie Mercury’ gaf alles wat hij in zich had in zijn gele pak en Flash Gordon t-shirt…”

The Evening News over het Tribute Concert in Edinburg, mei 2007

“Patrick Myers in de huid van de leadzanger van Queen is bijna griezelig – een volmaakt evenbeeld van de man die wist hoe je een show moest neerzetten.”

Daily Mail

 

Waar & Wanneer

The QUEEN Spectacular, slechts enkele keren in Nederland te zien in de

periode 17 mei t/m 13 juni 2008.

Zaterdag 25 oktober*

De IJsselhallen – aanvang 20.30 uur

Rieteweg 4
8011 AB  Zwolle

Kaarten telefonisch te bestellen via TopTicketLine 0900-300 5000 www.topticketline.nl

 

 

Dit betreft staanplaatsen / ** Dit betreft zitplaatsen

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Queen Spectacular?
  Zojuist een domper rijker. Vandaag met volle moed naar Rai in Amsterdam afgereist om daar met veel verwachting en spanning af te wachten wat komen zal …………
  Na de eerste intrede had ik al zoiets van ‘hmmm’ en na de eerste noten van One Vision wist ik het zeker. Wat een ongeloofelijke bagger!

  Oké …. je mag het niet vergelijken met dé Queen, maar stiekem als ‘door en door’ Queen fan doe je dat toch. Mercury is echter bij lange na niet te evenaren en gelukkig ook maar. Teksten die onjuist worden gezongen of worden ingeslikt, de muziek die veelal te hard staat en het wel vier tot vijf keer roepen van ‘clap your hands’ of ‘i wanna see your hands’ per nummer, maken het dat de muziek en kunst van Queen enorm verkracht wordt! Jammer!

  Ik heb het fatsoen gehad om niet tijdens de show op te stappen, maar ben met mijn vrouw (die de gehele avond de slappe lach heeft gehad om dat kleine opgeblazen Turkje) in de pauze weggegaan. Dat heb ik nog nooit gehad, weggaan bij een optreden. Op de terugweg naar huis hadden mijn vrouw en ik er het over wat dé Freddie hiervan had gevonden. Wij weten zeker dat hij van boven heeft meegekeken en heeft liggen rollen op de grond van het lachen!


  ⚠️ Meld

Reageer